Pumptjänster

Svensk Förbipumpning

Svensk Förbipumpning är din pumpspecialist. Vi har all den utrustning och personal som du behöver, när du har ett pumpjobb på land eller inom offshorebranschen.

Vi är alltid redo att lösa ditt uppdrag med erfaren och professionell personal, uppbackat av en mycket omfattande utrustningspark, även när det är akut.

Ett av våra stora fokusområden är att flytta vattenmängder under jord, upp från huvud- och sidokloakledningar och igenom externa rörsystem för att ge tillgång för personal och arbetsutrustning och göra det möjligt att utföra nödvändiga rör- och ledningsarbeten.

Vi uppgraderar och bygger löpande ut vår utrustningspark, därför kan vi alltid vara med och lösa även de svåraste och mest tekniskt utmanande pumpuppdragen.

Det är viktigt att våra kunder alltid är säkra på att vi kan klara jobbet, utan att behöva tvivla på vår professionalism och handlingskraft.

Projekt

 • Vatten pumpas 1,5 km genom 300 mm. rör av svensk forbipumpning

  Vatten pumpas 1,5 km genom 300 mm. rör
  Här utförs en förbipumpning med en maximal flödeshastighet på över 1000 m3/h på nästan 6 bar för att avlägsna 75000 m3 vatten från en råoljetank. Vi använde 65 kW 200 mm pumpar.

  Pumptjänster

 • Överpumpning för Fredericia Forsyning av dansk overpumpning

  Överpumpning för Fredericia Forsyning
  Här genomförs en överpumpning för Fredericia Forsyning med en total rördragning på 712 meter i DN500-rör och en pumpkapacitet på 8600 m3/h.

 • Svensk Förbipumpning

  Din pumpspecialist i Skandinavien

  Våra stora fokusområden är att flytta vattenmängder under jord, upp från huvud- och sidokloakledningar och igenom externa rörsystem för att ge tillgång för personal och arbetsutrustning och göra det möjligt att utföra nödvändiga rör- och ledningsarbeten.

  Svensk Förbipumpning vi flyttaer vattenmängder upp och veg

Nyhetsbrev

Vi arbetar ständigt med att ge våra kunder bästa möjliga erbjudanden och största kunskap

Om du vill vara en av de första som får vårt pumperbjudande eller inspiration och case, anmäl dig här. Vi ser fram emot att skicka relevant material till dig.


Svensk
Förbipumpning

Box 15041
S-200 31 Malmö, Sverige

Telefon +46040430777
info@svenskforbipumpning.se